Το ξενοδοχείο «Κυριακίδης» βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα της Νεράιδας του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, μια από τις ομορφότερες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. Το τουριστικό χωριό της Νεράιδας είναι χτισμένο πάνω σε βραχώδη λόφο, με πανοραμική θέα την υψηλή γέφυρα Σερβίων, την Τεχνητή Λίμνη του Πολυφύτου και τα Πιέρια Όρη.

Το ξενοδοχείο «Κυριακίδης» είναι κατηγορίας τριών αστέρων και βρίσκεται στο ευνοϊκότερο σημείο του λόφου, μέσα στο πράσινο και απέναντι από το Ναυτικό Όμιλο Κοζάνης.

Τα 23 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια του και 1 σουίτα, μπορούν να στεγάσουν με τον πιο άνετο τρόπο τις διακοπές που ονειρεύεται ο κάθε επισκέπτης, αυτές που συνδυάζουν το βουνό με το υγρό στοιχείο. Η περιοχή προσφέρει ηρεμία, γαλήνη και μια θέα που ο καθένας θα θέλει μαζί του να πάρει φεύγοντας.

Το χωριό της Νεράιδας με τις καφετέριες, τις όμορφες ταβέρνες και το φρέσκο ψάρι προσελκύει τον κόσμο, προσφέροντας ειδυλλιακές νυχτερινές στιγμές, απέναντι από τα υπνωτικά φώτα της γέφυρας του Πολυφύτου.

Η Νεράιδα είναι μόνο η αφετηρία για τις εκπλήξεις που κρύβει η περιοχή σε φυσικές ομορφιές και παράδοση. Ο επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το Βελβεντό και τα Σέρβια, με το «Σκεπασμένο» και τα «Κάστρα», να ασχοληθούν με θαλάσσια σπορ στο Ναυτικό Όμιλο, με ψάρεμα στη λίμνη ή να κάνουν πεζοπορία στα βουνά της περιοχής.