Ανακοίνωση για δίκτυο ύδρευσης ΤΚ Καστανιάς

Ανακοινώνεται ότι λόγω αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην Παλιά Καστανιά παρακαλούνται οι καταναλωτές (ποιμνιοστάσια – κατοικίες) να προμηθευτούν τους καινούριους υδρομετρητές με δική τους δαπάνη και να συνδεθούν με το καινούριο δίκτυο ύδρευσης. Αφού ολοκληρωθεί η προαναφερόμενη διαδικασία καλούνται να προσέλθουν στο Δήμο ή στην Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και να προσκομίσουν τον καινούριο αριθμό υδρομετρητή για να καταχωρηθεί στο σύστημα του Δήμου.

Όσοι δεν συμμορφωθούν με τα ανωτέρω, δεν θα συνδεθούν με το δίκτυο, ενώ αν δεν ενημερώσουν το Δήμο ή την πρόεδρο αφού ολοκληρώσουν τη σύνδεση, θα υποστούν τις νόμιμες κυρώσεις

Οι υδρομετρητές θα τοποθετηθούν στα φρεάτια που έχουν κατασκευαστεί από τον εργολάβο.

Η όλη διαδικασία θα ξεκινήσει από σήμερα και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί  μέχρι τις 31 Μαΐου 2017. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής θα γίνει διακοπή στο παλιό δίκτυο και θα λειτουργεί μόνο το νέο.

Πληροφορίες στην πρόεδρο της ΤΚ Καστανιάς κ. Καραγιώργου Παναγιώτα 6947661127 και στον υδρονομέα του Δήμου κ. Δραγκόλα Παναγιώτη 6972 850807.