Let’s do it Greece 2016

Την Κυριακή 17 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχόμενη χρονιά η πανελλαδική εθελοντική περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece 2016». Στο πλαίσιο αυτής της δράσης ο Δήμος Σερβίων–Βελβεντού/Κοινωφελής Επιχείρηση θα προμηθεύσει με τα απαραίτητα υλικά καθαριότητας και άλλα μέσα που απαιτούνται για κάθε πρωτοβουλία καθαρισμού και εξωραϊσμού που θα αναληφθεί την παραπάνω ημερομηνία από Εθελοντικές Οργανώσεις-Ομάδες, Πολιτιστικούς, Αθλητικούς & Κυνηγετικούς Συλλόγους, Επαγγελματικούς φορείς,  Σχολεία, Σωματεία, Ενεργούς Πολίτες κ.α.

Η δράση Let’s do it Greece είναι μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα παιδιά της χώρας μας, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα.

Για κατάθεση προτάσεων περιβαλλοντικών δράσεων και άλλες πληροφορίες στο τηλ. 2464350131, 6983204397, 6977017397

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.